Followers

Saturday, 15 November 2014

1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea

Assalamualaikum and Smile :)
10 Perkara mengenai shera
  1. Kuat makan. Apa yang ada depan mata semuanya makan sampai kenyang. Haha. Tapi badan tetap kecil. Haih.
  2. Berjalan-jalan. Shera pantang kalau orang ajak jenjalan, mesti nak ikut. Sebab shera suka tengok permandangan. Tak kisah lah macam mana pun permandangan tu. Tapi shera tetap suka.
  3. Warna pink. Itu adalah fav colour shera sejak bila entah. Sebab dulu tak minat pink. Geli.
  4. Beremosi. Shera ni jenis sensitif sikit. Kalau ada je yang tak kena dengan hati shera, shera mesti terasa or cepat merajuk. Jenuh lah orang yang memujuk shera ni. Tapi dalam masa yang sama shera cepat cair.
  5. Senang terpengaruh. Apa je yang orang cakap kat shera yang boleh buat fikiran shera berubah shera ikut. Shera tak ada keyakinan diri yang tinggi. Semua ikut orang. Tak pandai berdikari. Tapi bila dah masuk kolej ni, kenalah berdikari.
  6. Berkarok. Ni fav aktiviti shera dimana saja. Dalam kereta, bilik, tandas,kelas,taman or kat mana saja. Mesti shera akan menyanyi sebab shera cepat bosan tau. hehe
  7. Termenung. Bila shera ada problem, shera akan termenung jauh melencong kemana entah. Tapi shera memang suka termenung. Bila shera berfikir, shera akan start termenung lah. Sampaikan ada orang yang tegur kenapa shera kuat termenung. Haha
  8. Rabun jauh. Shera rabun jauh dari darjah 5 lagi. Dah lama dah. Dan rabun shera makin teruk sekarang ni. Haihhh
  9. Bersukan. Shera suka bersukan dari kecil lagi. Shera masuk banyak aktiviti sukan sampaikan pernah wakil daerah. Haha. Kenangan dulu. Tapi sekarang dah tak ada stamina dah nak buat benda macam tu.
  10. Sakit tulang belakang.Tulang belakang shera ada prob. Sebab shera kerap sangat sakit. So, ada jugak lah buat treatment fisio. Tapi sekarang dah tak buat dah. Sebab sekarang study penang. So malas lah

Ayuh ramai-ramai join segmen cik molek kita ni.
Kalau anda ingin join, sila klik SINI untuk join.



6 comments:

Nadhira Afiqah said...

Assalamualaikum. Terima kasih sudi join segmen saya yang tak seberapa ni. Saya nak follow awak tapi tak ada google friend connect :(

http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-1st-segmen-blogwalking.html

cik belbel said...

sepp sikit ! kita pun kuat makan dan kita semakin memebesar. hahaha
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-kenali-blogger.html#comment-form

Qya said...

Semua cem sama je ngan kita.. heheh
My fact here

MNH SASTERA MELAYU said...

salam singgah dari segmen yang sama

cara mencegah kanser usus

Deanna Morni said...

bw n follow...sy pon join segmen ni..(^_^)

Edrina Zulkafli said...

warna biru^^

-nurEdrina^^-