Followers

Thursday, 13 November 2014

Kelab Usrah di Island College of Technology

Assalamualaikum and Smile :)
Shera nak story pasal kelab yang baru shera join kat kolej shera ni. Nama kelab ni kelab usrah. Kelab ni berunsurkan islamik laa. Hampir kesemua ahli kelab ni perempuan. Lelaki tak ada yang join. Hehe. Bulan lepas kelab ini mengadakan program menziarah pesakit-pesakit di Hospital Besar Pulau Pinang. Kami berkerjasam dengan Jabatan Kebajikan Masyarakat Penag. 

Bila shera masuk ke dslam wad tersebut, hati shera sayu melihat pesakit-pesakit yang terpaksa menghadapi dugaan atau keperitan kesakitan mereka. Shera tabahkan hati untuk bersembang dengan mereka, bertanyakan khabar mereka semua. Alhamdulillah program itu berjalan lancar. 

Sebelum memasuki kawasan Hospital

Selepas kami melawat hospital tersebut. Kami ke Muzium P Ramlee yang terletak di Sg Pinang tak salah shera. Cantik mereka kekalkan suasana rumah di situ. Shera memantau suasana dalam rumah kecil tu. 





Assalammualaikum and stay cool. Byee




No comments: