Followers

Sunday, 9 November 2014

Kem Pembangunan Wanita

Assalamualaikum and Smile :)

Now, shera nak story serba sedikit pasal kem yang shera baru join kat kolej ni. Kem ni dipanggil sebagai KEM PEMBANGUNAN WANITA. Walaupun nama kem ni WANITA, tapi still ada lelaki yang join. Means? Shera tak marah, tapi macam tak ada privasi nak story pasal hal wanita. Kem ni memang dah mencapai objektif yang mereka inginkan. Tapi bagi shera ia masih tidak memuaskan hati shera. Bayangkan penceramah yang datang hampir ke semuanya lelaki. Patutnya kem ni tak bagus letak nama macam tu. Sebab ceramah and aktiviti kem ni tak sesuai untuk KAUM WANITA. Memang tak ada yang cedera, tapi bagi shera ia tak mampu nak buat hati shera rasa syokk dengan kem ni. Okay, itu pandangan shera lah. Pandangan orang lain yang syok habis dengan kem ni shera tak tahu. This is just my opinion.Tapi disebalik keburukan kem ni, ada jugak kebaikannya. Shera dapat new friend, new info from the motivater.And setiap yang berlaku ada hikmah and keburukannya. Disamping tu, kem ni dapat isi masa lapang shera daripada buat benda yang tak berfaedah. Kan? 
Ana Asiyah from Thailand

Group QUEK QUEK

Jadikan apa yang berlaku sebagai iktibar dan cuba baiki ia supaya lebih baik. Assalammualaikum and stay cool. Byeee


No comments: