Followers

Sunday, 16 November 2014

Menunggu

 Assalammualaikum and smile :)
Kalau nak buat sesuatu event tu, rancanglah betul-betul. Jangan sampai orang lain tunggu sampai berjam-jam hanya kerana menunggu orang. Membuang masa. Ada banyak lagi perkara yang aku boleh kami buat selain menunggu orang yang confirm tak ada. Macam mana benda nak jalan kalau macam ni lah perangai korang. memang tak success lah. Pakat nak marah orang lain bagai tapi kau tu yang tak pandai buat keje. Haihhhh


Untuk sesiapa kat luar tu, janganlah buat lain menunggu. Jangan sampai dorang naik angin yang tak pasal-pasal kau masuk hospital. 
Assalammualaikum and stay cool. Byee :)

No comments: