Followers

Sunday, 9 November 2014

New Place

Assalamualaikum :) Salam Sejahtera :) Selamat Pagi, Tengahari , Petang , Malam :)

Nama saya Nurul Shahira bt Baharum. Nampak macam terlalu formal. Just call me shera. Okay, today saya nak story sikit pasal kehidupan baru saya di tempat baru. Tempat baru yang shera maksudkan ialah KOLEJ TEKNOLOGI PULAU atau dikenali dengan ISLAND COLLEGE of TECHNOLOGY di BALIK PULAU, PENANG. Shera jejak kaki kat kolej ni pada 25 OGOS 2014. Shera masuk lambat sebab dapat surat tawaran lambat, so lambat lah. Lepas shera daftar masuk, shera check in hostel. Orang yang pertama shera kenal adalah AMYRA BT ABDULLAH. Macam ni story dia, shera masuk bilik tu, ingatkan takde orang, tetiba ada orang masuk bilik tu "eh, hai" "hai" "ambil course ape?" saya amek course management" "eh, samalah kita" "yeke? okay okay" " Nama apa?" " Nama saya amyra" " Okay, saya shera. nanti saya datang balik. okay." Okay, macam tulah pertemuan first kami. 
Dekat bukit baru penang
Masa buat assignment
Okay, tadi tu story pasal roommate shera yang pertama. Now shera nak story pasal roommate yang kedua. Kami bertiga dipertemukan sama-sama pada 25 OGOS. Kebetulan sangat.Yang ni nama dia MALISSA BT MUHAMMAD. Dia yang paling awal daftar masuk, tapi dia pindah bilik. Sebab dia tak nak katil atas, so dia masuk bilik kami. Nama bilik kami bilik DAHLIA. 
Nak ke kelas

Buat assignment management
Haaaa. Itulah dia. Kalau nak diikutkan, kami dah hampir 3 bulan kenal each other. Banyak jugak lah pengalaman pahit manis kami kat sini. Syok dapat kenal dorang. Shera jenis panas baran, dorang je yang boleh tahan dengan perangai shera yang extremely teruk ni. SO, wish luck. Shera harap shera akan dapat hidup disini. 
Assalammualaikum and stay cool. Byeee

No comments: