Followers

Tuesday, 11 November 2014

Permulaan

Assalamualaikum and Smile :)

Malam ni shera just nak story sikit je sebab dah malam kan. Shera baru je buat blog ni. Shera buat blog ni just suka-suka je. Takde niat nak cari femes, glamour and macam-macam.Hanya ingin mencari kawan baru yang boleh berkongsi ilmu dengan shera.Itu saja. Shera tak pakar dalam dunia blog ni. Shera baru je nak berjinak-jinak ye.
baru selesai jawab tutorial management :)

lepas kelas terus pegi mandi sungai pinang. 
Sesiapa nak follow atau saje nak lawat tu, dipersilakan lah. Shera tak kesah. Kalau nak bagi idea yang bernas pon okay gak. Shera tak kesah jugak.

Kita hidup harus sentiasa berkongsi ilmu dan mencari ilmu. Assalammualaikum and stay cool. Byeee