Followers

Friday, 14 November 2014

SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

Assalamualaikum and Smile :)

Ayuh sama-sama kita join segmen cik ayu kita ni. Hehe
Siapa yang berminat nak join, boleh lah klik SINI untuk join.

SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI

Assalamualaikum w.b.t.


KLIK BANNER UNTUK JOIN!

CARA JOIN: 

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"
2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen. 
3. Follow blog wawa.  *wajib*
4. Tinggalkan komen anda di ruang komen bawah ini. 


ALERT! 
- Wawa akan update senarai peserta seminggu sekali iaitu hari Isnin. Setiap update dari wawa nanti beserta dengan link follow para peserta. So, nanti korang just klik link tu untuk follow peserta lain. 
- Wawa akan check satu persatu okay sebab nak elak daripada orang ambil kesempatan lain. 
- Sebarang pertanyaan, boleh PM wawa dekat sini Facebook . 


Mohon korang semua dapat support wawa ye. Selamat bersegmen!

Why me?

Assalamualaikum and Smile :)
Shera nak minta pendapat lah. Bagus ke kita nak ubah cara kita, perangai kita yang sejak dari kecil lagi disebabkan hanya nak menjaga hati seseorang? Shera pelik sebab melalui perangai nilah orang kenal siapa kita, melalui perangai ni lah orang akan ingat kita. Hmm, shera tersentak juga sebab sekian lama nya perangai shera macam ni. Tetiba ada yang macam tak suka. Dia bukan tak suka perangai kita macam ni, Tapi dia geram dengan perangai shera. Shera jenis nak jaga hati orang je, tak pikir perasaan sendiri. Lepas tu shera ni jenis cepat terasa. Tak tahu kenapa hati shera lembut gila. Hati shera mcm gula-gula kapas. hmm. Shera try

Mandi di Sungai Pinang

Assalamualaikum and Smile :)
Harini shera nak kongsi sikit aktiviti shera semalam. Semalam shera dan kawan-kawan bermandi-manda di SG Pinang yang terlalu tidak terlalu jauh dari kolej shera. Kami pergi dalam pukul 6 ptg macam tu. Selepas habis kelas, kami terus pergi. Best ! sebab dapat release kan tension, tenangkan fikiran kat situ dengan kawan-kawan.














Setiap kenangan yang kita perolehi takkan pernah terpadam begitu sahaja. 
Assalammualaikum and stay cool. Byee :)

SEGMEN BLOGWALKING NOVEMBER

Assalamualaikum and Smile :)


Ayuh mari ramai-ramai join segmen dari SS kita ni.

Siapa yang nak join. Klik SINI untuk join segmen yang awesome ni.