Followers

Saturday, 15 November 2014

1st Segmen Blogwalking By Cik Pelangi


Assalamualaikum and Smile :)


Ayuh ramai-ramai join segmen cik pelangi kita yang comel ni
Klik SINI untuk join yeee


1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea

Assalamualaikum and Smile :)
10 Perkara mengenai shera
  1. Kuat makan. Apa yang ada depan mata semuanya makan sampai kenyang. Haha. Tapi badan tetap kecil. Haih.
  2. Berjalan-jalan. Shera pantang kalau orang ajak jenjalan, mesti nak ikut. Sebab shera suka tengok permandangan. Tak kisah lah macam mana pun permandangan tu. Tapi shera tetap suka.
  3. Warna pink. Itu adalah fav colour shera sejak bila entah. Sebab dulu tak minat pink. Geli.
  4. Beremosi. Shera ni jenis sensitif sikit. Kalau ada je yang tak kena dengan hati shera, shera mesti terasa or cepat merajuk. Jenuh lah orang yang memujuk shera ni. Tapi dalam masa yang sama shera cepat cair.
  5. Senang terpengaruh. Apa je yang orang cakap kat shera yang boleh buat fikiran shera berubah shera ikut. Shera tak ada keyakinan diri yang tinggi. Semua ikut orang. Tak pandai berdikari. Tapi bila dah masuk kolej ni, kenalah berdikari.
  6. Berkarok. Ni fav aktiviti shera dimana saja. Dalam kereta, bilik, tandas,kelas,taman or kat mana saja. Mesti shera akan menyanyi sebab shera cepat bosan tau. hehe
  7. Termenung. Bila shera ada problem, shera akan termenung jauh melencong kemana entah. Tapi shera memang suka termenung. Bila shera berfikir, shera akan start termenung lah. Sampaikan ada orang yang tegur kenapa shera kuat termenung. Haha
  8. Rabun jauh. Shera rabun jauh dari darjah 5 lagi. Dah lama dah. Dan rabun shera makin teruk sekarang ni. Haihhh
  9. Bersukan. Shera suka bersukan dari kecil lagi. Shera masuk banyak aktiviti sukan sampaikan pernah wakil daerah. Haha. Kenangan dulu. Tapi sekarang dah tak ada stamina dah nak buat benda macam tu.
  10. Sakit tulang belakang.Tulang belakang shera ada prob. Sebab shera kerap sangat sakit. So, ada jugak lah buat treatment fisio. Tapi sekarang dah tak buat dah. Sebab sekarang study penang. So malas lah

Ayuh ramai-ramai join segmen cik molek kita ni.
Kalau anda ingin join, sila klik SINI untuk join.