Followers

Sunday, 16 November 2014

Kecewa

Assalamualaikum and Smile :)
Shera kecewa dengan sikap kawan yang talam dua muka. Kalau dah talam dua muka tu masih dianggap kawan ke? Aduh. Shera tak paham kenapa mereka ni sikap yang terlalu hipokrit sangat. Kalau tak suka tu, cakap jelah tak suka. Jangan buat cerita lepas tu bagitahu orang lain. Tak syok kot. Kau ingat kau super bagus lah buat macam tu. Kecewa sungguh dengan sikap dorang. Shera pon tak tahu nak buat apa. Shera hanya mampu berdoa je agar dorang sedar diri sikit.

Menunggu

 Assalammualaikum and smile :)
Kalau nak buat sesuatu event tu, rancanglah betul-betul. Jangan sampai orang lain tunggu sampai berjam-jam hanya kerana menunggu orang. Membuang masa. Ada banyak lagi perkara yang aku boleh kami buat selain menunggu orang yang confirm tak ada. Macam mana benda nak jalan kalau macam ni lah perangai korang. memang tak success lah. Pakat nak marah orang lain bagai tapi kau tu yang tak pandai buat keje. Haihhhh


Untuk sesiapa kat luar tu, janganlah buat lain menunggu. Jangan sampai dorang naik angin yang tak pasal-pasal kau masuk hospital. 
Assalammualaikum and stay cool. Byee :)