Followers

Tuesday, 18 November 2014

Segmen #2 : Bloglist Disember 2014

Assalamualaikum and Smile :)
Ayuh ramai-ramai join segmen ni.

 Klik sini untuk join segmen ni. 

Pandangan shera mengenai blog Kataubaid ni.
1.Blog dia simple je sebab senang nak baca. Takde serabut otak. Shera suka.
2.Kataubaid ni banyak entry dia pasal informasi-informasi terkini.
3.Shera tak pandai nak komen banyak. 

SELAMAT BERSEGMEN :)


Segmen Blogwalking By DJH

Assalamualaikum and Smile :)
Ayuh support segmen dari Jejaka Hangat kita ni. Haha

Sesiapa yang berminat nak join.
Klik Sini untuk join yee.

SELAMAT BERSEGMEN KAWAN-KAWAN.

GiveAway RM100 Untuk Seorang Pemenang Bertuah

Assalamualaikum and Smile :)
GIVEAWAY November . Bermula hari ini sehingga 30 November 2014.


Klik banner untuk join

Senarai filem melayu yang akan ditayangkan di pawagam pada penghujung 2014/2015

  • cicakman 3
  • dendam orang mati
  • anak jantan
  • lelaki harapan dunia
  • manisnya cinta di cappadoccia
  • hanyut 
  • gila baby
  • nota
  • suami aku ustaz
  • balun
  • bravo 5
  • hantu bungkus ikat tepi
  • dollah superstar
  • juvana 2
  • kelibat
  • tuli sekampung
  • terbaik dari langit
  • 1,2 jaga

Syarat-syarat penyertaan :

  1. Copy kod HTML dan paste kan di entry
  2. Tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan
  3. Follow blog Portal Pengembara Jalanan di Google Friend Connect
  4. Tinggalkan link url entry korang di ruang komen.
  5. Link kan banner ke entry ini.