Followers

Tuesday, 13 January 2015

Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan

Assalamualaikum and Smile :)

Mari ramai-ramai join SEGMEN JALAN-JALAN ni. Ada hadiah
menarik tau. Orang nak bagi, sape tak nak kan.

HADIAH PENYERTAAN
1)RM30 x seorang
2)RM20 x seorang
3)RM10 x 3 orang

Rugi lah sape yang tak join. 


SEGMEN BLOGWALKING #2 by MOMMYLIZZ

Assalamualaikum and Smile :)

Ayuh join SEGMEN BLOGWALKING ni. 
Sambil tu kita boleh berkenalan-kenalan.

Mana tahu bertemu jodoh kaaa. Hahaha
Klik SINI untuk join

Thursday, 8 January 2015

1st Simple Giveaway By Lily&Didy

Assalamualaikum and Smile :)

Ayuh ramai-ramai join GiveAway dari LILY and DIDY
Klik SINI untuk join.

GIVEAWAY PERTAMA BLOG CINTA ITU INDAH

Assalamualaikum and Smile :)


Ayuh apa tunggu lagi. Mari join GiveAway ni. Goodluck.
Klik SINI untuk join.

AVENGERS

Assalamualaikum and Smile :)
Dah berhabuk gamaknya entri ni, haha. Lama dah tak merepek kat blog kesayangan kan. Haha. Shera busy dengan final exam.So memang takde mase nak buka blog ni. Now tengah cuti sem. Hehe. Sepanjang bulan December yang lepas banyak pahit manis yang shera lalui dalam masa sebulan je. Semua kenangan boleh tercipta. Sekelip mata. Shera taknak share yang pahit, nak share yang manis jelah.Shera pernah overnight sampai ke pagi tau dengan kawan baru geng baru ni. Mula-mula kami hanyalah sekadar kawan sahaja. Memang tak lebih pon. Tapi dengan hanya satu malam je kami boleh rapat macam dah kenal lama. Terkejut kan. Tapi itu lah hakikat. Kami jadi semakin rapat and terus rapat.


Mula-mula kami hanya kawan secourse je, tapi bila selalu sangat melekat dah macam kawan rapat. So kami pon melekat lah sampai sekarang. Orang cakap memang sukar nak cari sahabat, tapi tanpa korang sedar orang yang tak disangka-sangka itulah yang merupakan sahabat korang sebenarnya.

Mereka banyak support shera dari belakang.Terima kasih banyak-banyak sahabat.Sepanjang final exam yang lepas,mereka lah yang banyak luangkan masa bersama shera. Kami meronda satu Pulau Pinang dari 8 malam sampai 12 tengahari. Gila kan? Diorang cakap, ni lah mase nak lepak sesama, lepasni takde dah. Semua dah balik rumah masing-masing.Memang kenangan yang tak dapat dilupakan lah.

Nama geng kami ni AVENGERS. Rare tak? hahaha. Shera nak ucapkan terima kasih sebab sudi dengar problem shera and share masalah korang dengan shera tanpa segan silu. Gurau senda korang semua membuatkan shera ingatkan korang tau. 





Tuesday, 6 January 2015

Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali

Assalamualaikum and Smile :)
*klik banner untuk join.


♥ Tarikh tutup : 31 JANUARI 2015
♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain.
♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari.
♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)


Syarat dia simple jee. Hope segmen nie dapat sambutan. Jom join ramai-ramai :)



GIVEAWAY LESTARI 2015

Assalamualaikum and Smile :)
Ayuh Join GiveAway ni

Klik SINI untuk join