Followers

Thursday, 8 January 2015

1st Simple Giveaway By Lily&Didy

Assalamualaikum and Smile :)

Ayuh ramai-ramai join GiveAway dari LILY and DIDY
Klik SINI untuk join.

GIVEAWAY PERTAMA BLOG CINTA ITU INDAH

Assalamualaikum and Smile :)


Ayuh apa tunggu lagi. Mari join GiveAway ni. Goodluck.
Klik SINI untuk join.

AVENGERS

Assalamualaikum and Smile :)
Dah berhabuk gamaknya entri ni, haha. Lama dah tak merepek kat blog kesayangan kan. Haha. Shera busy dengan final exam.So memang takde mase nak buka blog ni. Now tengah cuti sem. Hehe. Sepanjang bulan December yang lepas banyak pahit manis yang shera lalui dalam masa sebulan je. Semua kenangan boleh tercipta. Sekelip mata. Shera taknak share yang pahit, nak share yang manis jelah.Shera pernah overnight sampai ke pagi tau dengan kawan baru geng baru ni. Mula-mula kami hanyalah sekadar kawan sahaja. Memang tak lebih pon. Tapi dengan hanya satu malam je kami boleh rapat macam dah kenal lama. Terkejut kan. Tapi itu lah hakikat. Kami jadi semakin rapat and terus rapat.


Mula-mula kami hanya kawan secourse je, tapi bila selalu sangat melekat dah macam kawan rapat. So kami pon melekat lah sampai sekarang. Orang cakap memang sukar nak cari sahabat, tapi tanpa korang sedar orang yang tak disangka-sangka itulah yang merupakan sahabat korang sebenarnya.

Mereka banyak support shera dari belakang.Terima kasih banyak-banyak sahabat.Sepanjang final exam yang lepas,mereka lah yang banyak luangkan masa bersama shera. Kami meronda satu Pulau Pinang dari 8 malam sampai 12 tengahari. Gila kan? Diorang cakap, ni lah mase nak lepak sesama, lepasni takde dah. Semua dah balik rumah masing-masing.Memang kenangan yang tak dapat dilupakan lah.

Nama geng kami ni AVENGERS. Rare tak? hahaha. Shera nak ucapkan terima kasih sebab sudi dengar problem shera and share masalah korang dengan shera tanpa segan silu. Gurau senda korang semua membuatkan shera ingatkan korang tau.